Dagje bij lake navasha
Door: ron
Blijf op de hoogte en volg Ron en th
05 September 2011 | Tanzania, Dodoma
05 September 2011 - 19:11
Wel Liefs, Annie:
Fietsen in Hells Gate Park: dat lijkt om problemen vragen en dan is Thea dus weer de pineut! Joh, die blauwe plekken zijn gelukkig weer weg voordat je op dat prachtige strand aankomt aan het eind van de reis. Knap dat jullie toch die berg opgeklommen zijn. En al dieren gezien. Nu ook nog maar hopen op droger weer.
05 September 2011 - 19:59
Tessa:
Mamie!!!!!! het hoord er gewoon bij die pech.....kut zooi!
Maar zo te horen is het wel super mooi! Ben jaloers!
05 September 2011 - 21:09
Wilma:
Oh Thea, ik wilde je nog waarschuwen voor badkamerslippartijen, maar nu heb je alweer een andere klapper gemaakt! Geen wonder dat je het zwaar had vandaag. Spreek nu gelijk af dat je het voor deze vakantie gehad hebt met uitglijders hoor. Hoop dat jullie morgen weer zoveel moois zien. Veel plezier! -
06 September 2011 - 04:48
Loes:
Het is je weer gelukt deze reis, maar we spreken wel af dat dit de laatste valpartij is geweest. Jullie beleven wel weer heel veel en zien ontzettend mooie dingen. Ook wel heel vermoeiend volgens mij, maar het lijkt me fantastisch. Gr. Loes -
06 September 2011 - 16:31
Ria:
Je blijft een pechvogel Thea. Zonder blauwe plekken heb je volgens mij geen leven hahaha. Blijf genieten zal ik maar zeggen. -
07 September 2011 - 10:22
Mieke:
Wat een avonturen, en vooral Thea, dat heb je weer gehad, de inmiddels bekende "vakantieval" die staat!
Opnieuw een avontuurlijke reis geboekt, die een aanslag doet op je conditie tijdens deze duatlon, dus geen reis voor "watjes".
Ook fijn dat jullie niet hoeven te wennen aan de nattigheid...
Veel plezier en ik hoop voor jullie wat betere weersverwachtingen.
Liefs Mieke.